dissabte, 24 de setembre del 2011

Violació

Feia tres anys que estava casada i no coneixia l’orgasme. Al marit li agradava el sexe i el practicava tant com podia. La dona era de família tradicional. La mare, les tietes, l’havien previnguda contra els homes que, deien, només busquen el plaer. Havia de ser una casta casada. L’home li feia l’amor en la posició del missioner. La dona cara enlaire, una dolorosa penetració, i a la espera de la ejaculació per acabar. Mai el marit l’havia vist nua. Roba a sobre li digué la mare. Cap plaer per a ella. Poc per a l’home.

L’home tenia amics, però no en parlava. La dona tenia amigues, però eren com ella. Feien el sexe, uf. Per això ella feia el sexe uf. S’ha de dir que li agradava la dolorosa penetració. I res més. No la buscava ni en discutia. La llet tèbia de l’home, acabada la sessió, anava cap al bidet. Ben rentada també l’havia advertit la mare. Tornava al llit i, al poc, dormia profundament. L’home, ulls oberts, no sabia per on anar. Li feia la carícia. No, que em fas mal, repetia la dona, cames ben serrades. Així anava.

Així anava. Un vespre l’home va entrar al dormitori. La dona estrenava una camisa de dormir, regal de la neboda picarona, que mostrava cuixes i pits. El marit es va encendre. Al minut tot nu, sota una mirada confusa. Va agafar la dona i la va violar. Besos i llengua de dalt a baix. Sexe enardit per un joc tot nou. La dona hi va prendre petit plaer que va créixer de pressa. Sexe entre els llavis i la fel.lació. Va aplaudir el sexe anal i les carícies al palau del plaer. Va ser llarg i bo. Contenta va dir ja era hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada